Europæisk Gastronomiregion 2017

Aarhus og Region Midtjylland er udnævnt til Europæisk Gastronomiregion i 2017 under temaet Rethinking Good Food. Titlen er blevet tildelt byen og regionen som en anerkendelse af den madkultur, fingastronomi og fødevarescene, der florerer, trives og gentænkes på tværs af regionen.

Gastronomiåret 2017 bliver, med et program med over 100 events og aktiviteter, en hyldest til og en fejring af god mad og alt det, der hører hertil.

Temaet Rethinking Good Food handler om at vise omverdenen og minde os selv om vores evne til at innovere, forbedre og forfine, det vi sætter på gaflen. Hvis vi minder os selv om fortsat at gentænke den gode mad, vil vi samtidig også tænke bæredygtigt, socialt, læringsorienteret og tværnationalt.

Food Organisation of Denmark fungerer som sekretariat for Europæisk Gastronomiregion 2017 i samarbejde med Europæisk Kulturhovedstad 2017, Region Midtjylland og Aarhus Kommune.

Titlen tildeles af International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism. Læs mere om IGCAT her

IGCAT_ERG_website button.png

Aarhus and Central Denmark Region - European Region of Gastronomy 2017

European Region of Gastronomy