Smagen af friskplukkede jordbær. Duften af det salte Vesterhav. Lyden af bølgende kornmarker. Region Midtjylland strækker sig fra hav til hav, fra fjord til tange, og er en kulinarisk oplevelse gennem det bedste fra det danske køkken. Det midtjydske spisekammer vokser tæt mellem skov og strand, og smagsoplevelserne strækker sig fra salte østers til spæde, lokale afgrøder. 

Regionen rummer intet mindre end 13 tusind kvadratkilometer og er epicenteret for produktion, udvikling og innovation af mad. I den midtjyske region skænker jorden gavmildt af sine fineste afgrøder, der forvandles til gastronomiske oplevelser fra det gedigne, danske folkekøkken til højtflyvende gourmetmad. Som små paddehatte skyder en ny generation af dygtige kokke op på landkortet, og deres store tekniske kunnen og kreativitet sætter en helt ny standard for nutidens madoplevelser.

Nedenfor kan du læse om de mad- og gastronomioplevelser, du finder i de forskellige byer i regionen.

Djurslands kommuner Nord/Syd Favrskov kommune Herning kommune Holstebro kommune Horsens kommune Ikast-Brande kommune Juelsminde/Hedensted Kommune Lemvig kommune Aarhus Kommune Odder kommune Randers Kommune Ringkøbing-Skjern kommune Samsø kommune Silkeborg kommune Skanderborg kommune Skive kommune Struer kommune Viborg kommune