Jesper Krabbe hører til i Lemvig, hvor han har virksomheden Krabbe Food, der tilbyder arrangementer til både firmaer og private. Her laver man mad sammen over bål, og det gælder om at skabe en fed stemning over god mad. Jesper Krabbe er tidligere souschef for Paul Cunningham både på The Paul i København, men også på Henne Kirkeby Kro. Jesper Krabbe har de seneste par år været at finde i det Midt-vestjyske område på Food Festival. Derudover laver han hvert år Krabbe Festival i hjembyen Lemvig.

Citat af Jesper Krabbe: 
"Når vi bruger råvarer fra Region Midtjylland, så gør vi det fordi det giver mening. Det giver mening i et miljøperspektiv, det giver mening at støtte lokalt og vi gør det fordi vi har de bedste råvarer man kunne tænke sig. Om det er fisk fra vesterhavet, grøntsager fra Midtjylland, vildt fra Klosterheden eller drikkevarer som får udlandet til at kigge misundeligt på os. Det giver simpelthen bare mening!"

Præsentation af Krabbe Food