Restaurant Moment har man stort fokus på grøntsager. Så stort fokus, at hele menuen er vegetarisk. I forbindelse med Michelinstjerneuddelingen i Aarhus i 2019, blev de nævnt som en af outsiderne til at få en stjerne. Det blev det som bekendt ikke til, men i stedet en bib Gourmand, og de bliver fremhævet som én af Østjyllands bedste restauranter. På restauranten tilbyder man forskellige oplevelser, fx fortællinger om Moments gennemtænkte filosofi og kombineret med en vandring i haven, der året rundt er udgangspunktet for både mad og drikke. De fleste vine kommer fra Moments egen vinimport.

Citat af Restaurant Moment: 

"Vi bruger 100 % lokale ingredienser, som vi selv dyrker, som vi finder vildt i naturen, og som kommer fra små leverandører fra nærområdet. Det giver os friske og smagfulde råvarer – og skaber en så kort rejse som muligt fra ‘jord til bord’. Lokalt samarbejde er vigtigt for os, da det fremmer lokalmiljøet og giver mulighed for direkte at understøtte bæredygtig produktion gennem samarbejdet med producenterne."