Inspirationskursus: Tilbehør til julens menuer - så juleenglene synger

Ikast/Brande Kommune 2021

Kål og rødder høre julen til, men hvordan får du det til at spille sammen med hovedrollerne på julebordet, både til hverdag – og til julens fester?

Mangler du inspiration til den spændende kålsalat, eller syntes du at det er svært at få knoldsellerien til at smage så juleenglene synger?

Så kan du komme inspirationsaften, hvor kokkene Grønning & Kjærgaard vil tage dig med ind i det grønne univers, og give dig fif, ideer og praktisk viden til fornyelse af julens kål og grøntsager.

Aftenen byder på masser af inspiration og julehygge i køkkenet, fællesspisning og mulighed for at handle ind til julen i Månssons gårdbutik.

Program:

17.00 Vi mødes til en lille snack og introduktion til aftenen

17.30 Vi smøger ærmerne op og sliber kålkniven, før vi kaster os ud i alskens madsalater fyldt med vintersmage, julekrydderier og forskellige konsistenser

19.30 Vi sætter os til bords. Nyder vore kreationer der ledsages af en dejlig varm gryderet, tilberedt af Grønning & Kjærgaard. Vi snakker og hygger mens vi deler ud af aftenens oplevelser og erfaringer

20.30 Kaffe og lidt sødt, de sidste spørgsmål, samt mulighed for at handle i gårdbutikken

21.00 Tak for i dag og glædelig jul

Pris: 425,- kr. pr. pers. inkl. inspirationskursus, fællesspisning og goodiebag – inkl. opskrifter til at tage med hjem. Der er mulighed for at købe vin og øl til maden.

Ved betaling har du mulighed for at printe programmet, og bruge det som gavekort. Måske din mand, kæreste, veninde, mor, søster, nabo, kollega vil være glad for en aften med mad og julestemning?

Begrænset antal pladser – tilmelding efter først til mølle princippet, dog senest 25. november 2021

Mødested: Gårdbutikken Månsson, Grarupvej 15, 7330 Brande. Parkering ved Gårdbutikken

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
30.11
17.00 – 21.00 425 kr.

Find event

Studsgade 10a
8000Aarhus