ET DESTILLERI I VERDENSKLASSE

Ude vest på, der hvor kragerne vender, og ulvene huserer, ligger der et destilleri; et whiskydestilleri i verdensklasse, Stauning Whisky.

Stauning Whisky ligger i byen Stauning ved Skjern i Vestjylland og er med sin grundlæggelse i 2005 Danmarks ældste whiskydestilleri. Idéen bag Stuning Whisky var en whisky i stil med den røgede whisky, der produceres på den skotske ø Islay. Alt skulle laves fra bunden og produktionen skulle foregå lokalt efter traditionelle skotske metoder. Siden da er ide blevet til virkelighed og whiskyerne fra Stauning Whisky har modtaget utallige priser og findes på nogle af landets bedste restauranter.

 

STAUNING WHISKY EXPERIENCE

Stauning Whisky inviterer dig med på Stauning Whisky Experience, hvor du kan komme helt tæt på alle dele af produktionen og opleve det arkitektoniske flotte byggeri. Her kan du se, dufte og smage, hvordan man laver whisky helt fra bunden.

Du får mulighed for at høre historien om det danske whiskyeventyr på en guidet tur, hvor du også kan smage på whiskyen og møde de folk, der lever en drøm ud.

Uanset om du kan lide whisky eller ej, er det fascinerende at komme helt tæt på det håndværk, der har fået whiskyeksperter til at strø om sig med roser.

 

PRAKTISK INFO OM STAUNING WHISKY EXPERIENCE

Rundvisning med smagsprøver

PRIS: 150 kr. pr. pers.

 

Rundvisning uden smagsprøver

PRIS: 70 kr. pr. person.

 

Børn under 15 år kommer gratis med.

Stauning Whisky Experience inklusiv smagsprøver tager cirka 1 ½ time

Der er begrænsede pladser, så husk at booke billetter, så I ikke kører forgæves.

Book billet her

______________________