Forestil dig en dag fyld med mad, smuk natur og muligheden for at komme helt tæt på dine gulerødder, korn og svin. Du kan faktisk komme så tæt på, at du ligefrem kan få lov at sove i en grisehytte…øf øf

I området Idom-Råsted kan du nu komme med på tre forskellige ture, hvor du kommer på besøg hos lokale producenter. Du får endda selv lov at bestemme, hvilke producenter, du gerne vil besøge.

TUR 1: MÆMA 8

Vælg mellem 6 forskellige turpakker, der indeholder landbrugsbesøg eller guidet ture i den vestjyske natur. Der er kaffe ved ankomsten og en tapasmenu baseret på lokale råvarer. Det hele krydres med kunstneriske indslag fra Odin teatret.


Lørdag 22. juni kl 14.00 -22.00.
Pris: 
Voksne: 595 kr 
Børn 10-14 år: 400 kr

 

TUR 2: MÆMA 8+

Vælg mellem 6 forskellige turpakker, der indeholder landbrugsbesøg eller guidede ture i den vestjyske natur. Der er kaffe ved ankomsten og en gourmetmiddag baseret på lokale råvarer om aftenen. Det hele krydres med kunstneriske indslag fra Odin teatret.


Lørdag d. 14. september fra 14.00-22.00
Pris: 
Voksne: 695 kr
Børn 10-14 år: 500 kr

 

TUR 3: MÆMA 48

MÆMA 48 er en weekend, hvor du vælger 4 af 12 guidede oplevelser hos fødevareproducenter og i den vestjyske natur. D kan fange laks i Storåen eller cykle i ulveland. Du spiser lækker mad baseret på lokale råvarer. Det hele krydres med utraditionelle kunstneriske oplevelser fra Odinteatret. Alle døgnets måltider er inkluderet. 


Fredag 2. august kl.14 - søndag 4. august kl.14
Pris: 1.495 kr

Læs mere om turene her – og book din plads her: https://plexusir.dk/forside/maema/

OBS. Der arrangeres også skræddersyede oplevelser for virksomheder. Turene arrangeres af Plexus Idom-Råsted