Food Organisation of Denmark (FOOD) søger en praktikant til udvikling, koordinering og opdatering af regional eventkalender samt spiseguide.

 

HVEM SØGER VI?

Vi søger en strategisk og logisk tænkende praktikant, der samtidig er god til at kommunikere og snakke med en bred skare af kultur-, event- og gastronomipersoner. Du skal være struktureret, selvstændig og have gåpåmod. Du skal være detaljeorienteret og gerne blive lidt høj på systemer og lister. 

Mere præcist bliver du tilknyttet det store regionale projekt Europæisk Gastronomiregion, der blandt andet er ansvarlig for at udvikle og kortlægge events, samarbejder og andre gastronomiske initiativer i Region Midtjylland. Du vil i den forbindelse blive medansvarlig for den årlige eventkalender, der kommer til at indeholde mere end 150 events og en regionale spiseguide baseret på anbefalinger. Du vil være med hele vejen fra strukturering til markedsføring af indhold.

 

HVEM ER VI?

FOOD er en non-profit organisation, der i 2010 startede som et samarbejde mellem private virksomheder og det offentlige Danmark. Vi arbejder for at gøre danskerne og omverdenen opmærksomme på den fantastiske udvikling, der sker på madfronten i Danmark og Norden. I FOOD arbejdes der med en række projekter, hvoraf Europæisk Gastronomiregion er ét ud af mange. Vi har kontor både i Aarhus og København, og du vil blive tilknyttet kontoret i Studsgade i Aarhus. Her er vi et ungt og energisk team på op mod 20 medarbejde, der værdsætter et arbejdsmiljø præget af sjov, kammeratskab og plads til udvikling. Vi tilbyder dig erfaring, masser af ansvar og indgang til et kæmpe netværk.

Hverdagen hos FOOD er dynamisk, og det er altid gang i et eller andet projekt, hvorfor anderledes, nye og uforudsete opgaver kan forekomme. Vi synes, det gør vores job og hverdag sjovere, så det håber vi også, du vil synes.

 

VORES ØNSKELISTE TIL DIG:

  • Lyst til at lære at bruge it-systemer som Umbraco og Podio
  • Kendskab til Excel
  • Ferm til korrekturlæsning
  • Oversættelse fra dansk til engelsk
  • Logisk og strategisk tænkende ift. udvikling af procedure for eventkalender og spiseguide
  • Godt humør og en god kollega

 

Ovenstående er som skrevet en ønskeliste, og hos os kommer man langt med ønsket om at lære mere.

 

PRAKTISK

Start omkring 3. februar 2020 og minimum en 3 måneders periode. Stillingen er fuldtid, men vi er dog fleksible i forhold til eventuelt studie og studiejob.

Stillingen er ulønnet.

 

Ansøgningsfrist er 15. januar 2020. Ansøgninger behandles løbende. 

Er du interesseret? Så send dit CV og en kort motiveret ansøgning til zenia@thefoodproject.dk. Spørgsmål rettes til Zenia Strunck Mikkelsen på 28710854 eller ovenstående mailadresse.