Aarhus Kommune

Nyd en ægte gastronomisk oplevelse i Aarhus

Friskfangede fisk fra bugten, lækre lokale delikatesser. Det gastronomiske niveau er højt, og byens kreative gourmetkokke går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det gastronomiske niveau i Aarhus er højt. Hele tre restauranter med Michelin-stjerner placerer Aarhus i den gastronomiske verdensklasse, og ligeså formår byens mange kreative gourmetkokke virkelig at fortrylle både mad og drikke, så du får en madoplevelse, som glæder både gane og sjæl.

Læs mere om madoplevelser i Aarhus her

Anbefalinger fra Restaurant Domestic

Vi vil gerne anbefale Restaurant Hærværk og Restaurant Møf

Både Restaurant Hærværk og Restaurant Møf deler vores værdi med, at være lokale og sæsonbeviste. Begge restauranter bruger små lokale leverandører fra regionen og begge restauranter har en stor respekt og kærlighed til de råvarer de bruger i deres menu. 

Restaurant Hærværk er en af de få restauranter i Aarhus som har et guldmærke i økologi. Det vil sige at 90-100% af alt deres mad og drikkevare er økologisk. 

Møf tilbyder nærvær og hygge. Som gæst har du mulighed for at komme helt tæt på! Fra deres madbar midt i restauranten har du et godt udsyn, og mulighed for at få en sludder med kokkene, mens du følger med i tilberedningen af din mad.

På Hærværk skal du bestille en af deres osteretter, som er en af byens bedste. Og på Møf er deres oksetatar klart et besøg værd.

Anbefaling fra Sidsel og Lasse, ejer af bloggen Sidsel & Lasse

Vi vil gerne anbefale restaurant Malt. Vi besøgte for nyligt restauranten for første gang og var begge positivt overraskede over både atmosfæren, betjeningen og serveringerne. Man spiser under de smukke, hvælvede lofter i det gamle Ceres-bryggeri, og så er det muligt at købe en spændende ølmenu til maden, som hyldest til stedets historiske forankring, fik vi fortalt.
Lokalerne er helt unikke, og det samme er brugen af øl både som smagsgiver og som ledsager til retterne. Når du tager et smut forbi Malt skal du helt sikkert bestille deres rimmet kammusling med blomkål, mormordressing og dildolie.