Herning kommune

Det er ikke uden grund, at Herning er kendt som en mangfoldig by - fyldt med bøffer. Herning byder på et væld af gode bøffer, hvad enten du er til store eller små, saftige røde eller gennemstegte og møre bøffer. Her i byen kan vi ikke få steaks nok. Derfor rummer Herning også over mere end 30 forskellige restauranter, caféer og spisehuse, hvor du kan nyde en god og veltilberedt bøf. Der er med andre ord alt, hvad et bøfhjerte begærer, og hvert år serverer den første A Hereford Beefstouw i Lund knap 22.000 bøffer.

Vi er glade for vores oksekød, for i Herning er den gode råvare i centrum. Hvad enten det er fra de lokale økologiske landbrug, friskfangede laks fra Skjern Å eller Storå eller havørreder fra Karup Å.

Er du til afslappet stemning, god kvalitet og store gastronomiske naturoplevelser, er Herning lige stedet for dig.

 

ANBEFALINGER

Anbefaling fra Charlotte, Ostemesteren i Herning

Charlotte anbefaler Restauranten på Hotel Regina. De kæmper med opfattelsen af, at restauranten kun er for dem der bor på hotellet. Det er det ikke. Alle kan komme ind og spise på restauranten. Det der gør stedet specielt for Charlotte, er for det første, at det er en utrolig hyggelig restaurant. For det andet er der en utrolig ro på stedet. Selvom der er mange mennesker i restauranten, er der dæmpet lydniveau og en dejlig ro. For Charlotte er det atmosfæren på stedet der gør Restauranten til noget unikt! Og så er maden og vinene virkelig udsøgte. Når du besøger Restauranten på Hotel Regina, skal du bestille en ret med deres kød fra fritgående dansk Angus kvæg , det er kød i absolut topklasse.