Holstebro Kommune

Gastronomiske oplevelser

Holstebroområdet byder på lækre gastronomiske oplevelser, hvor økologiske råvarer produceret lokalt, samt håndværket, der kræser for detaljerne, spiller sammen til en fuldendt symfoni af smagsoplevelser, hvad enten det drejer sig om bison, fjordrejer, østers eller taskekrabber. I Thorsminde landes store mængder af torsk, sild, rødspætter, pighvar, tunger og krabber; Taskekrabberne endda levende i tejner - som det eneste sted i Danmark. I det nærliggende Fjand har Margrete Moore gjort det til sit kald at lære danskerne at bruge og spise hele taskekrabben. Øst for Holstebro har Jeanette og Bo Witte-Pedersen kastet deres kærlighed på bisonokser, og driver én af landets største bison-farme. Bisonkødet er særdeles fedtfattigt og mørt med en fyldig smag. Kødet sælges til gourmet-restauranter både lokalt og nationalt. Small Batch Distillers laver specialfremstillet whisky og hos Geddal Gaardbryggeri kan du nyde øl brygget på de bedste lokale råvarer. Mange af restauranterne gemmer på spændende kulturhistorie og er perfekte til en hyggelig gourmetoplevelse. Jeres gastronomiske oplevelse på Holstebroegnen kan naturligvis kombineres med et romantisk weekend-ophold, golf eller miniferie.

 

ANBEFALINGER

Nørre Vosborg Fødevarefestival på Nørre Vosborg Restaurant Under Klippen Støberiet Sevel Kro Vestjyske Delikatesser