Lemvig kommune

Det er med god grund, at egnens fødevareproducenter gerne skilter med, at maden er rundet af den lokale muld og vindens salt fra hav og fjord. For bag høj kvalitet gemmer der sig altid en god historie om råvaren, og en del af madoplevelsen er den viden om lokale traditioner og kultur, der følger med.

Nordvestjylland er et slaraffenland for den private gourmetkok. Her er naturen nemlig leveringsdygtig i alverdens lækkerier, der frit kan findes og plukkes til eget brug. Også kvaliteten af fødevarer til salg i kommunen er helt i top. Her kan du få alt fra den friskeste fisk, til det bedste kvalitets vildtkød, til grøntsager direkte fra den nordvestjyske muld.

Gider du ikke selv lave maden, kan du stadig smage den nordvestjyske kvalitet, der er et gennemgående tema i den mad, de laver på områdets cafeer og restauranter. Og udvalget er stort – her serveres alt fra klassisk dansk mad, friske fiskeretter, økologiske frokostretter til nordvestjysk tapas.

Smagen af Nordvestjylland er mange – men grundstoffet er den høje kvalitet af råvarer, der findes her!

 

ANBEFALINGER

 

Østerssafari Danmarks bedste slagter Svampejagt på klosterheden Fiskeauktion Nordvestjysk ost Fødevarerfestivaller Fiskerestauranter Pluk selv af naturens eget spisekammer Cafeer - restauranter - kroer