Silkeborg kommune

I det frodige Silkeborg bydes der på frisk fisk, godt kød, sprøde grøntsager og saftige frugter. Flittige bier laver honning, og øl brygges mindst lige så godt som på munkenes tid.

På hoteller, restauranter og cafeer huserer kreative kokke, som omdanner råvarerne til gastronomiske oplevelser. Nogle madsteder dyrker kærligheden til det enkle. Andre sætter gammeldags dyder i højsædet. Og atter andre laver gerne gastronomiske eksperimenter. Alle beliggende i naturskønne omgivelser ved vandet, skoven eller i et stemningsfyldt bymiljø.

Flere fødevareproducenter og gårdbutikker i området har fokus på økologi, dyrevelfærd, miljø, traditioner, kvalitet, sanselighed, god smag og tilbyder smagfulde produkter inden for kvalitetsfødevarer. Disse råvarer anvendes af flere lokale spisesteder i madlavningen, og du har derfor mulighed for at få dejlige kulinariske smagsoplevelser med tilknytning til Silkeborg og omegn.

Deltag i Gourmet Rally til september, besøg restauranter og kroer, eller kig forbi Silkeborgs skønne gårdbutikker fyldt med lokale specialiteter. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

ANBEFALINGER

Gourmet Rally Orangeriet Oplev Gudenåens kroer Gastronomiske oplevelser Gårdbutikker og lokale specialiteter Økologisk velsmag Danmarks bedste klassiske hotdog Is for feinschmeckere Café med klasse Torvet i Silkeborg