Struer Kommune

I områdets udsøgte delikatesseforretninger og hyggelige gårdbutikker finder I råvarer i verdensklasse. Gå på indkøb eller nyd et besøg hos en af de lokale restauranter eller cafeer, hvor der bliver serveret Venø kartofler og lam, friske muslinger og østers fra Limfjorden, koteletter af velfærdsgrise og andebryster af lokalopdrætterede frilandsænder.

ANBEFALINGER

Anbefaling fra Morten Andersen, Amerikansk NFL fodboldspiller

Jeg vil gerne anbefale Restaurant Ved Fjorden, der ligger lige ved Lystbådehavnen i Struer. Dejlig beliggenhed og så har de en meget dygtig køkkenchef, Frans Wobeser.
Der har ligget en restaurant på stedet siden midten af 1980’erne, så det er et sted jeg er kommet meget gennem årene. Og så kan man jo stort set se over til mit barndomshjem i Bremdal fra restaurantens terrasse.

Det er et uprætentiøst sted. De laver god mad af lokale råvare. Sådan lidt i brasserie-stil. Dansk mad med et twist. Det er ikke super kompliceret mad - men bare i orden. Høflig og fin betjening.

Sidst jeg spiste på Restaurant Ved Fjorden fik jeg en fantastisk god fiskesuppe. Dyb og intens i smagen, og bagefter moules frites af muslinger fra Limfjorden med hjemme lavede pommes frites. Jeg spiste middag med mine forældre og en ungdomsven. Han fik, hvad han kaldte den møreste rib-eye han nogen sinde havde spist - og han har spist nogle stykker. Det var en god aften og en god oplevelse. 


Anbefaling fra Kristian Borbjerggaard, ejer af Venø Seafood

Jeg vil anbefale Venø Kro, som er beliggende i naturskønne omgivelser på Venø med direkte udsigt til Limfjorden. Stedet er unikt, da det adskiller sig fra andre restauranter ved at være på et ø, hvor det kun tager 3 minutter at sejle til. Omgivelserne er skønne og kroen er hyggelig og laver super mad, hvor der er taget udgangs punkt i lokale råvarer fra øen, som hummer, østers, muslinger, krabber, kartofler og kød af gallowaykvæg, som græsser på nordspidsen af øen samt urter fra Krohaven.
Maden er god uanset om det er til frokost eller aften, det er ærlig mad, som er lavet fra bunden med kærlighed og gode råvarer. Omgivelser og udsigten er pragtfuld og dejligt på en sommerdag, hvor man kan sidde i gårdhaven. Vinkortet er stort og meget varieret og der er noget for enhver smag uanset om det er hvid, rød, rosé eller bobler.  
Når man besøger Venø Kro Så skal man selvfølgelig prøve deres Skaldyrsfad med limfjordsøsters, limfjordshummer, krabber, muslinger, m.m. og så kan man lige toppe det hele med lidt caviar og et glas bobler.