Syddjurs kommune

De lokale råvarer på den sydlige del af Djursland er fx kød fra kvæg og lam, der har græsset i Nationalpark Mols Bjerge. Det er karakteristisk øl og frugtig brus med læssevis af bær fra det lokale gårdbryggeri, friskhøstet tang fra havet eller mjød med smag af vilde urter.

Velbekomme!

Anbefalinger fra Mads Andersen, Medstifter og vinmager ved Andersen Winery

Restaurant Moment formår at skabe afslappet atmosfære,  som også er med til at skabe en rigtig god stemning for gæsterne. Deres service er venlig, og man føler sig godt tilpas i Restaurant Moment i Rønde. Alt hvad Moment gør er specielt og helstøbt. De er kompromisløse i forhold til deres råvarer, og bruger lokale økologiske råvarer, plus de også producere flere af deres råvarer selv. Restaurant Moment er en vegetarisk sæson betonet restaurant, hvor de formår at få deres grøntsager og råvarer til at få et helt nyt ansigt. Kål er ikke bare kål hos Restaurant Moment, men lige pludselig den lækreste crispy snack. Hos Restaurant Moment ændrer menuen sig hele tiden efter sæsonens råvarer, så når du spiser hos dem, kan du roligt læne dig tilbage i stolen, og glæde dig til at få serveret en vegetarisk menu som er i sæson.

-

Molskroen skaber gastronomi på allerhøjeste niveau. De har en fantastisk service, og her får du retter som er på niveau med det allerbedste du kan få i Danmark.
Molskroen har en fantastisk beliggenhed helt ud til vandet, hvor det er helt perfekt at sidde og nyde et glas bobler en sen sommeraften, og se på vandet.
Molskroens menu er sæson betonet, og ændrer sig hele tiden efter hvad der er i sæson. Hvis du tager ind og spiser på Molskroen i østers sæsonen, vil jeg anbefale at du får smagt på deres fremragende østers, det er en ren fornøjelse.